Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
LED verlichting, lampen en lichtstudies.

Wij bieden een totaalpakket aan producten en diensten rond verlichting: lichtstudies, lampen, transformatoren, voedingen, inbouwspots, armaturen en andere verlichting.

LED-verlichting

Op zoek naar moderne LED verlichting met voldoende lichtopbrengst? Wij adviseren u de laatste nieuwe generatie LED-verlichting.

Inbouwspots

Inbouwspots en opbouwspots, op 12V of 230V, richtbaar, dimbaar, hoge IP-graad, rond of vierkant, ... U vindt bij ons een onbeperkt aanbod.

Lichtstudies

Wij adviseren u graag met de keuze van uw verlichtingsarmaturen, alsook met de keuze van uw wandverlichting, plafondspots en grondspots.
Specialiteiten

Verlichting, lampen en lichtstudies

Bent u op zoek naar mooie verlichting in de buurt van Antwerpen?

Zoek niet verder, Verlichting-Antwerpen.be heeft een zeer uitgebreide collectie verlichting en lampen in de regio Antwerpen.

Onze installateurs bieden een grote variëteit aan mogelijkheden. Onze uitgebreide toonzaal met verlichting vindt u in de regio van Antwerpen. Hier vindt u alle lampen en verlichtingsarmaturen en tevens adviseren we u graag over de diverse mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers weten alles op het gebied van verlichting, energieverbruik en kunnen u adviseren over de hoeveelheid licht die nodig is voor een bepaalde oppervlakte.

Van de verlichting in het magazijn bij Antwerpen hebben we altijd 90 procent op voorraad, wat hierdoor direct leverbaar is. U vindt bij ons buitenlampen, LED lampen en zelfs design lampen hebben wij in ons assortiment. Met wat voor beeld of idee u ook komt, bij Verlichting-Antwerpen.be is er altijd een type verlichting dat bij uw wensen past. Kom ook eens onze verlichting bekijken in de toonzaal bij Antwerpen.

Wij hebben de juiste vakmannen in huis, zij helpen u graag verder met al uw wensen. Of het nu gaat voor de verlichting van uw woning of de installatie van tuinverlichting. Wij adviseren u graag ter plaatse, of bij een lichtstudie in onze kantoren.

Richtprijzen voor verlichting, lampen en/of lichtstudies

Elk verlichtingsproject is anders, graag komen wij ter plaatse om u volledig gratis te informeren over de mogelijkheden. Of het nu gaat voor de verlichting in uw woning of voor de tuinverlichting. Wij vinden steeds de meest gepaste oplossing.
© 2012-2017 Verlichting Antwerpen
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Verlichting Antwerpen

2440 Geel
Tel.: +32 14490490
Contacteer ons